Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Schimbare cîteva cuvinte, nu pot
 
suckre
Member
 
Total Posts:  45
Joined:  2012-11-26
 

Salut, am instalat limba română am tradus o mare parte din ceea ce mai rămăsese dar sunt încă ceva cuvinte care nu le găsesc în locale.
am atașat o imagine.
cum aș puteam schimba în limba română?
mulțumesc

Image Attachments
Untitled-1.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tzyganu
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  2205
Joined:  2009-11-18
Bucharest, Romania
 

Textul original e

There are <a href=""%s"">%s items</ain your cart.
si se gaseste in Mage_Checkout.csv
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
suckre
Member
 
Total Posts:  45
Joined:  2012-11-26
 

da am găsit era deja schimbat am atașat imaginea, dar oricum nu se schimbă.
oare de ce?

Image Attachments
greseala.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tzyganu
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  2205
Joined:  2009-11-18
Bucharest, Romania
 

Sterge cache-ul.
Daca nu merge nici asa, atunci incearca sa adaugi textul respectiv in fisierul translate.csv din cadrul temei.
Teoretic acela ar trebui sa suprascrie ce se gaseste in celelalte fisiere din locale.
Ai asigura-te ca nu se regaseste textul asta si in tabla core_translate.

Marius.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Alecs00
Member
 
Total Posts:  73
Joined:  2011-05-03
 

Salut!
Admin -> Sistem -> Configuratie -> Avansat -> Developer

Translate inline ( activezi pentru client ) (poza atasata)

Te duci in frontend(in site-poza atasata)

Zonele care se pot traduce sunt intr-un chenar rosu, click pe zona, iti apare un popup ...traduci , salvezi si aia e :D

PS: nu uita sa dezactivezi cache!

Bafta, Alex

Image Attachments
translate-inline.PNGn2.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
suckre
Member
 
Total Posts:  45
Joined:  2012-11-26
 

cer scuze dar nu iese.
am pornit treaba ceea dar apas pe cartea ceea si degeaba nu apare nimik:)
multumesc

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Alecs00
Member
 
Total Posts:  73
Joined:  2011-05-03
 

ce browser folosesti ? incerca Chrome sau/si Firefox

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
suckre
Member
 
Total Posts:  45
Joined:  2012-11-26
 

da chiar acuma fac asta, ms mult chiar funcționează un mare mulțumesc este foarte simplu de folosit.
MULÈšUMESC

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
artistu1991
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2013-03-02
rOMANIA
 

Am si eu aceeasi problema si nu pot sa o rezolv..:(

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top