Magento Forum

   
site css style got stripped
 
callifornia
Newbie
 
Total Posts:  0
Joined:  2012-12-28
 

Hi,

First, sorry for my bad English.

The css style of the site im working on is suddenly gone ( got stripped (not sure if this is the right word)), It looks like the theme was changed to the magento default theme. But, I didn’t touch any code, css.style file or change theme. As I can remember I did these couple things before this happened:

Because a newly created attribute didn’t show up in the first page of create new product window, I did following steps:
1. enabled poll_mage and tag_mage in the advanced,
2. selected and refreshed all cache type in cache management, then clicked “flush magento cache” button on the top.
3. selected and reindexed all the datas in index management.

I also restored the site from a latest version backup (1 hour before this happened). But, it didn’t help.
I can’t remember if i touched other things that caused this mess.

can anyone help?

thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Lyonscg
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  173
Joined:  2009-11-13
Chicago IL
 

Hi callifornia,

Were you able to resolve this? My initial thoughts were, did you accidently rename or remove either of the theme folders in the skin or app directories, or perhaps you changed the theme in System->Configuration->Design?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top