Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Error processing your request
 
piew98
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2012-12-24
 

Hi, i’m new to Magento, after installation i went in the admin console trying to setup some initial information related to my business, when i try to login today i’m getting this error:

Currency ‘USD’ not found

Trace:
#0 /home/babyinva/public_html/eshop/app/code/core/Mage/Core/Model/Locale.php(575): Zend_Currency->__construct(’USD’, Object(Zend_Locale))
.
.
.
.

I have cleared the magento cache folders and my browser cache but nothing actually helps, any help is much appreciated. Thank you very much.

BTW i’m running on version 1.7.0.2

Regards,

Piew

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Template fans
Guru
 
Total Posts:  446
Joined:  2009-11-02
 

What’s your sever environment?

Magento needs at leat following system requirement.

http://www.magentocommerce.com/system-requirements

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
cse8668
Jr. Member
 
Total Posts:  15
Joined:  2012-01-12
 

I am afraid you need to reinstall it.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top