Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Error after import of old db version.? 
 
Bahula
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2012-11-15
 

Hello @ all,

I have includet the Market Ready Germany (http://www.magentocommerce.com/magento-connect/market-ready-germany.html) extension.
After that there where few bad changes and I imported the version of the DB from before.
The result is an error of the whole page. I can’t login to backend and when I import old db version via sqlmyadmin nothing changes.

Any idear what could be wrong?

Thanks a lot.

Bahula

Message from Page:

There has been an error processing your request

Exception printing is disabled by 
default for security reasons.

Error log record number625076022

Errorfile:

a:5:{i:0;s:251:"Error in file: "/home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/community/Flagbit/FactFinder/sql/factfinder_setup/mysql4-install-3.2.0.php" - SQLSTATE[42S01]: Base table or view already exists: 1050 Table 'flagbit_factfinder_scic_queue' already exists";i:1;s:1062:"#0 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(645): Mage::exception('Mage_Core', 'Error in file: ...')
#1 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(421): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb('install', '', '3.3.11')
#2 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(327): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_installResourceDb('3.3.11')
#3 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(235): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()
#4 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(417): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#5 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(343): Mage_Core_Model_App->_initModules()
#6 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/app/Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#7 /home/.sites/118/site2457/web/dev-copy/index.php(87): Mage::run('', 'store')
#8 {main}"
;s:3:"url";s:25:"/dev-copy/index.php/admin";s:11:"script_name";s:19:"/dev-copy/index.php";s:4:"skin";s:7:"default";}
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Bahula
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2012-11-15
 

No one an idear about the error?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top