Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Magento Installation Wizard times out after adding Database information
 
vlatkorun
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  1
Joined:  2012-12-15
 

I am trying to install Magento on a Shared Hosting account.

Everything works ok in the Wizard until I reach the Configuration step where I have to enter Database info.

After I click “Continue” the page just stays in Loading state in Firefox and after 10-20 seconds I receive error from my browser that the page loading was reset.

But when I check my database from phpMyAdmin i can see that there are tables that were created during the Wizard.

What can I do in order to troubleshoot what is causing page resets?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
basfer
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-08-01
 

Im having the same problem on my web host provider.

i tryed magento-check.php ...... everything OK

and this is the spec for the server :

- Apache 2.2.14
- PHP 5.3.2
- PHPMyAdmin 2.6.1-rc1
- MySQL 5.x
- OpenSSL/0.9.7c
- mod_perl 1.27
- mod_ssl 2.8.15
- ZLib v. 1.1.3
- GDLib v. 2.0+
- Soap aktivert
- Image Magik v. 5.2.7-2
- FTP: wuftpd-2.6.1-16 / PureFTPd

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top