Magento Forum

Tax Problem
 
twoleftfeet
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2008-08-14
 

Hy everyone

I have a problem with my Taxes.

I built a Shop on Magento 1.7.0.2 and I want to display all Products incl. Taxes. So I changed the “Catalog Prices” to “including Taxes” and also pretty much all other settings.

In the Backed, it works perfectly. My proces are shown Incl. Tax.
Also in the frontend it looks good. In the list and singelview, both incl. Tax

But when I want to checkout, it adds the Tax to the price (which should be already included).. Do you have an Idea whats wrong?

Thanks, nico

Image Attachments
Screenshot (30).pngScreenshot (29).pngScreenshot (28).png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
afrost
Sr. Member
 
Total Posts:  102
Joined:  2012-08-02
 

Hi,

In Shopping Cart Display Settings (Admin -> Configuration -> Sales -> Tax)
What have you set each option to?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twoleftfeet
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2008-08-14
 

Thanks for your help.
I’m pretty sure its all correct.

I hope, you can find something:

Image Attachments
Screenshot (38).pngScreenshot (39).png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
afrost
Sr. Member
 
Total Posts:  102
Joined:  2012-08-02
 

I don’t think there is anything wrong with your setup, at least there doesn’t appear to be.
Something worth trying would be to make sure you have set the Origin address in Shipping Settings (Admin -> Configuration -> Sales -> Shipping Settings -> Origin). Set this to be the address where you will ship the item from, I believe this has affect on the Tax calculation.

Let me know if that does anything.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twoleftfeet
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2008-08-14
 

There we always had our swiss-adress (which should be correct)

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
afrost
Sr. Member
 
Total Posts:  102
Joined:  2012-08-02
 

I have encountered this issue before, I just can’t remember what exactly I did to fix it.
Under Default Tax Destination Calculation make sure both State and Postcode have a *

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twoleftfeet
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2008-08-14
 

Already checked that..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
afrost
Sr. Member
 
Total Posts:  102
Joined:  2012-08-02
 

Ah ok, it was just in the screenshot you sent me it looks as if the Postcode is blank.
I’ll have a look see what other settings I’ve changed.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
twoleftfeet
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2008-08-14
 

Hy afrost

Do you have some news about my Problem?
I tried everything and I can\\\’t find any solution..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
afrost
Sr. Member
 
Total Posts:  102
Joined:  2012-08-02
 

Hi twoleftfeet,

I’m afraid I can’t put my finger on what is causing the problem, there must be some setting in either Configuration or Sales > Tax that isn’t configured correctly.

Are you using any Custom Themes or Extensions? Have you overwritten any of the Base Magento files?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top