Magento Forum

   
Unable to login to admin. Exception printing….. 
 
froggtoggs
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2012-03-23
 

Can anyone make sense of this. and explain how I can fix my admin login?

a:5:{i:0;s:118:\\\\\\\\\\\\\\\"Cannot send headers; headers already sent in /home/froggtog/public_html/app/code/local/Mage/Core/Model/App.php, line 6\\\\\\\\\\\\\\\";i:1;s:950:\\\\\\\\\\\\\\\"#0 /home/froggtog/public_html/lib/Zend/Controller/Response/Abstract.php(115): Zend_Controller_Response_Abstract->canSendHeaders(true)
#1 /home/froggtog/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(1226): Zend_Controller_Response_Abstract->setHeader(\\\\\\\\\\\\\\\’Content-Type\\\\\\\\\\\\\\\’, \\\\\\\\\\\\\\\’text/html; char...\\\\\\\\\\\\\\\’)
#2 /home/froggtog/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(80): Mage_Core_Model_App->getResponse()
#3 /home/froggtog/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Url/Rewrite.php(204): Mage_Core_Controller_Varien_Front->getResponse()
#4 /home/froggtog/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(166): Mage_Core_Model_Url_Rewrite->rewrite()
#5 /home/froggtog/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(349): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#6 /home/froggtog/public_html/app/Mage.php(640): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#7 /home/froggtog/public_html/index.php(81): Mage::run(\\\\\\\\\\\\\\\’\\\\\\\\\\\\\\\’, \\\\\\\\\\\\\\\’store\\\\\\\\\\\\\\\’)
#8 {main}\\\\\\\\\\\\\\\”;s:3:\\\\\\\\\\\\\\\"url\\\\\\\\\\\\\\\”;s:18:\\\\\\\\\\\\\\\"/app/etc/local.xml\\\\\\\\\\\\\\\”;s:11:\\\\\\\\\\\\\\\"script_name\\\\\\\\\\\\\\\”;s:20:\\\\\\\\\\\\\\\"/~froggtog/index.php\\\\\\\\\\\\\\\”;s:4:\\\\\\\\\\\\\\\"skin\\\\\\\\\\\\\\\”;s:7:\\\\\\\\\\\\\\\"default\\\\\\\\\\\\\\\";}

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MageKing
Member
 
Avatar
Total Posts:  52
Joined:  2010-08-28
Ahmedabad
 

Your script might sent some response or some blank space is typed by mistake outside of <?php ?> tag in some of the included file.

You can write

ob_start();
as first PHP line in magento’s index.php file. This may resolve your issue.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top