Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

How to remove “HOME PAGE” link? 
 
lakshkhamesra
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-07-13
 

How do I remove the default “HOME PAGE” link?

My website is http://funkysock.com

Any help will be appreciated.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Multidots
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-11-25
 

To remove the \"Home Page\” link please go to
app > design > frontend > package > theme > template > catalog > navigation > top.phtml and remove li that contains \"Home Page\”

Multidots - PHP Web Development Company | Web Design and Development | Open Source Web Development

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lakshkhamesra
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-07-13
 
Multidots - 27 November 2012 08:40 PM

To remove the \"Home Page\” link please go to
app > design > frontend > package > theme > template > catalog > navigation > top.phtml and remove li that contains \"Home Page\”

Multidots - PHP Web Development Company | Web Design and Development | Open Source Web Development

It didn’t work.

I have attached top.phtml

File Attachments
top.phtml  (File Size: 3KB - Downloads: 24)
top.phtml  (File Size: 3KB - Downloads: 18)
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lakshkhamesra
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-07-13
 

Can anyone solve this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Multidots
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2010-11-25
 

Hi
Did you flush the cache??

Multidots - PHP Web Development Company | Web Design and Development | Open Source Web Development

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
lakshkhamesra
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-07-13
 
Multidots - 29 November 2012 09:30 PM

Hi
Did you flush the cache??

Multidots - PHP Web Development Company | Web Design and Development | Open Source Web Development

The solution was editing topmenu.phtml in app/design/frontend/meigeetheme/default/template/page/html

Thank s for your help though.

cheers!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top