Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

bug 2.5.01 (suite) editeur de config
 
webrod
Member
 
Total Posts:  31
Joined:  2012-09-03
 

Bonjour,

quelque soit la version, l’éditeur de configuration ne marche pas.
Si je clique sur “source et correction”, j’ai une boit de dialogue:
“UI layout initialization error”
The specified layout does not exist

puis:
Strict Notice: Declaration of Owebia_Shipping2_Adminhtml_Os2_AjaxController::_getHelper() should be compatible with that of Mage_Adminhtml_Controller_Action::_getHelper() in D:\wamp\www\magento\app\code\community\Owebia\Shipping2\controllers\Adminhtml\Os2\AjaxController.php on line 23

#0 D:\wamp\www\magento\app\code\community\Owebia\Shipping2\controllers\Adminhtml\Os2\AjaxController.php(23): mageCoreErrorHandler(2048, ‘Declaration of ...’, ‘D:\wamp\www\mag...’, 23, Array)
#1 D:\wamp\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Router\Standard.php(323): include(’D:\wamp\www\mag...’)
#2 D:\wamp\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Router\Standard.php(293): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->_includeControllerClass(’D:\wamp\www\mag...’, ‘Owebia_Shipping...’)
#3 D:\wamp\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Router\Standard.php(196): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->_validateControllerClassName(’Owebia_Shipping...’, ‘os2_ajax’)
#4 D:\wamp\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Front.php(176): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#5 D:\wamp\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Model\App.php(354): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#6 D:\wamp\www\magento\app\Mage.php(684): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#7 D:\wamp\www\magento\index.php(87): Mage::run(’’, ‘store’)
#8 {main}

Merci,
Rod

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
owebia
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  1227
Joined:  2008-07-11
France, Morteau
 

Cette erreur a été corrigée dans la version 2.5.04 (CF votre autre post).
A.L.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top