Magento Forum

Modules not appearing in Admin
 
fincherley
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  2
Joined:  2012-11-18
 

Hi all,

Please be gentle if I make any mistakes here - it’s only my third day using Magento!

I’ve installed three modules via Magento Connect Manager, and here are my issues:

1) they AREN’T appearing in Magento Connect Manager
2) they ARE listed in Admin>System>Configuration>Advanced>Disable Modules Output (and are showing as ‘Enable’)
3) I can’t find how to access their settings/use them anywhere in Admin

The three I installed are:

Robots.txt management tool
Creare Dynamic Sitemap
Module List

We\’re running Magento 1.5.1 and I have access to the CP.

I’ve tried emptying the cache and restarting, to no avail.  I’ve been Googling this for hours - please help!  Again, sorry if I’m being a moron here, I’m new at this Magento malarky!

Thanks smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
fincherley
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  2
Joined:  2012-11-18
 

Hello again,

Did anyone have any idea what;s going wrong here?

Thanks,

Ria

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jeff081
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2012-11-25
 

Hi fincherley,

please uninstall the modules that you have installed 3 modules and after one by one you install and check individually because one module can affect one another.so please try again one by one and check.

if you will face any kind of problem you can ask.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bertelsen
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  3
Joined:  2012-07-29
 

Some times I get the similar problem. The extension is not installed if I use magento connect.I guess it maybe caused by hosting. So I installed it manually.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top