Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Attribute image
 
jonpurdie
Member
 
Total Posts:  68
Joined:  2012-03-13
 

I have made an attribute on my site that shows a tick and some text (like the bottom image) when selected on the product in the backend.

The problem i’m finding is when the attribute isn’t selected it shows an error where the image should be (like the top image).

http://imm.io/MfB2

How can I stop this happening?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jonpurdie
Member
 
Total Posts:  68
Joined:  2012-03-13
 

Anyone, could really use some help here?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jonpurdie
Member
 
Total Posts:  68
Joined:  2012-03-13
 

If anybody is reading this and fancies helping. I have the attribute image being called from:

app/design/frontend/default/MAG060078/template/catalog/product/view.phtml

Inserted this code:

<div class="install_option">
            
<?php $install$_product->getAttributeText('installation_option'?>
            
<a href="/index.php/delivery-guide#installation"><img src="<?php echo $this->getSkinUrl('images/install_option/') ?><?php echo str_replace(' ', '_',$install) ?>.jpg" alt="<?php echo str_replace(' ', '_',$install) ?>" ></a>
            </
div>
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top