Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Multi Website Issue - First Store Product URL’s appearing on 2nd Store? Everything Else Okay
 
jamespaulphotography
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2009-12-26
 

Hi, apologies for posting but i’m absolutely stuck on this so any help will be most appreciated. My web hosts say they have never seen anything like this before - that doesn’t bode well but hopefully someone has.

I have developed a magento webstore http://www.jamespaulphotography.co.uk/shop (nearly finished) and have decided to add a new website http://www.insearchofthelight.co.uk (only demo store set up at present). To the best of my knowledge it has been set up correctly in the admin and .htaccess. All url’s/images etc display everything is as you would expect on both sites.

I created a new root category for the ‘In Search Of the Light’ website in the admin and added a couple of sub categories to test out adding some brand new products to a cateogry and some shared products from http://www.jamespaulphotography.co.uk/shop. I have assigned the products to the correct store.

On the frontend, the products display on the page http://www.insearchofthelight.co.uk/gifts-vouchers.html but the problem is that if you hover over or click the link you are taken to the product page on the James Paul Photography website (if it exists - not all do). This is obviously not how it should work. The url’s should have http://www.insearchofthelight.co.uk and not http://www.jamespaulphotography.co.uk.

To complicate things, if you visit http://www.insearchofthelight.co.uk/jamespaul which is a ‘shop by brand’ page some of the exact same products are displayed in a grid but this time have the correct url’s with a insearchofthelight.co.uk url. I can’t understand why they would be wrong on one grid and not the other.

Has anyone seen this before and more importantly can anyone give me any pointers. Absolutely stuck fast and any help will be really appreciated.

To give an idea of what I have tried, I have deleted all URL rewrites to rebuild again, tried adding store codes, I’ve re-indexed everything, disabled all extensions related to category pages one by one to test impact, and looked at the code in the catalog template folders to see if anything is hardcoded (can’t see anything but not sure what i’m looking for to be honest)

Look forward to any replies and appreciate anytime anyone spends looking at this
Thanks
James

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
jamespaulphotography
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2009-12-26
 

Anyone any clue, this is driving me mad!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top