Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Probleme Login pe iexplorer 6.0
 
iomafia
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-06-30
 

Salut,

Numele meu este Ionut sunt nou pe forum , de curand am decis sa imi deschid un magazin online iar dupa mai multe cautari m-am
hotarat sa folosesc platforma magento. Zilele trecute in timp pe faceam niste testa am observat o problema cu login-ul pe iE si anume :
Daca incerc sa imi creez cont ( de client) in iE ,dupa completarea datelor “ Nume , mail si parola “ la apasarea butonului inregistrare pagina se re-incarca iar toate datele introduse dispar, tin sa mentionez ca in admin contul se inregistreaza. La incercarea de logare pe contul nou creat sau pe ori ce alt cont, dupa completarea datelor la apasarea butonului login aceeasi problema pagina se re-incarca. La sfatul unui prieten am setat ora din pc-ul meu exact ca cea de pe servar, rezultatul: Dupa completarea datelor la apasarea butonului login ma loga dar nu eram redirectionat in contul de user ci direct in home page.

Eu nu folosesc ultima versiune de magento ( datorita traduceri pe care am facuto eu cum imi place :D iar la schimbarea versiuni voi fii nevoit sa refac in mare parte traducerea si nu am timp), am repetat operatiunea de logare inregistrare pe alte magazine magento prezentate de voi pe sit si a functionat ( deci nu pare a fi o probleme din IE-ul meu). Mai adaug ca pe fierFox totul este OK. Va rog am nevoie de ajutor!

Multumesc anticipat,
Ionut

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
iomafia
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2008-06-30
 

Gata am revenit, si am gasit si solutia ( poate se mai gaseste fre-un ametit ca mine rasberry ) : Se merge System=>Configuration=>Web=>Cookie Lifetime si se schimba cu 86400.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top