Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Got to install, then nothing
 
Baybee
Member
 
Total Posts:  61
Joined:  2008-01-22
 

Hi - I got to the install page, did the stuff I needed to do there, clicked for the Beta install… then an install window came up briefly, went away and I could not click on any of the buttons at that point.  I tried to redo the install, and now I am getting a 500 error and that’s it.  Help please?

Thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Moshe
Magento Team
 
Avatar
Total Posts:  1770
Joined:  2007-08-07
Los Angeles
 

If PEAR installation does not work for you, please dowload the complete package (the larger one) and proceed with “Continue SVN Installation” button.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Baybee
Member
 
Total Posts:  61
Joined:  2008-01-22
 

Ok, but I can not get back to the installation.  I will just remove the entire folder and reupload the whole thing and try again with the SVN.

thanks!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top