Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Page 6 of 6
Troubleshooting and bug reports
 
Olof
Sr. Member
 
Total Posts:  152
Joined:  2008-10-17
 

Guys this is installed and appears to be working however according to the the Chrome Javascript dev console each page is downloading 636Kb of scripts? Can that be right?

http://www.onesecurity.co.uk/manufacturer/phoenix-audio

Thank in advance!

Rich

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FOOMAN
Guru
 
Avatar
Total Posts:  669
Joined:  2007-12-13
Auckland, New Zealand
 

Hi Olof,

the standard Magento theme is already a big download at around 300KB uncompressed. Your site seems to add another javascript library (jquery) and few other scripts - lightbox, coda slider. This could very well result in 600Kb uncompressed which I am guessing is what the console displays. Have a look at your site with Firefox with the firebug and yslow extensions installed. It can give you a breakdown of the components and details weather it is compressed or not.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Olof
Sr. Member
 
Total Posts:  152
Joined:  2008-10-17
 

Hi FOOMAN, many thanks for taking a look.

Ill take a look at cutting jquery and coda slider out…

Kind regards

Rich

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mirvine
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2009-11-09
 

I have installed this extension and see to have it working with my store. The odd thing is that the main site will not load any css and i get the magento 404 error. When i go to my admin (Which i have placed in a different directory) or my other site (differnt domain, same core, all are symlinked (ln -s))

When i check the source. it seems to not find it. when i go on the other site, it loads perfect. any help?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
FOOMAN
Guru
 
Avatar
Total Posts:  669
Joined:  2007-12-13
Auckland, New Zealand
 

I’d suggest going through the troubleshooting guide to see where it breaks. By the sounds of it it might be a problem with your htaccess set up.

good luck

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sonia201087
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  4
Joined:  2011-09-30
 

helo can anyone help me.

my /var/minifycache is not creating any cache file.

please help

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top
Page 6 of 6