Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

SSL Issues.. Website Breaks up when SSL is used ? 
 
warlockdn
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2011-12-16
 

Hi Guys,

I have a small problem here. I bought a ssl from rapidssl and when I try loading the website from https:// the website breaks up into pieces as if it doesn\\\’t have any css stylesheets..

What can possibly be the problem here ? Can you all please guide me. I am working for the first time with ssl

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
maxelson
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2012-08-22
 

You see, if your page contains elements which don’t load directly from https (like images or css files) SSL certificate may consider them “insecure” and show a warning about the insecure content. If that\’s tjhe case. you shouldn’t worry about it.
If you’re still not sure, I suggest verifying your certificate with online tools. I’m using this one.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
warlockdn
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2011-12-16
 

The websites literally breaks up. It looks as if there is no css file loaded. I want the ssl to work. How can I make it happen ?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top