Magento Forum

   
403 after requesting system backup
 
yomocoffee
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-05-05
 

Hi,
I installed 1.7.0.2 and shortly thereafter, ran a backup.  The DB and DB/Media backup ran ok. However, when I ran the full system backup, I get a 403 Access to this resource on the server is denied!
Happens at the storefront and admin.
Please advise.
mn

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MagenX
Enthusiast
 
Total Posts:  791
Joined:  2008-05-26
Dublin
 

you can easily trace that in server error log.
please take a loot at you log and you will see why that happened.

cheers

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Rennes007
Jr. Member
 
Total Posts:  19
Joined:  2011-10-19
 

logs are in /var/logs

This is probably because Magento changed your permissions when trying to do the full system back.

Run this: http://www.learnmagento.org/magento-bug-fixes/solve-500-internal-server-error-on-magento-installation/

Basicly, download the .php file, upload it to your webserver and access it using http://your-website.com/magento-cleanup.php

Cheers,

Marc

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
GoMageTeam
Guru
 
Avatar
Total Posts:  356
Joined:  2013-01-13
Warsaw, Poland
 

Hello,

We see that here is the correct advice how to act. We would follow it.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top