Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

error :- SQLSTATE[HY000]: General error: 1025 Error on rename of
 
hemisha
Jr. Member
 
Total Posts:  29
Joined:  2012-08-07
 

hi…

i am trying to upgard magento 1.4.1 to 1.7.0 ..i tried everything but evrytime its give me some proble.

i upgarde first 1.4.1 to 1.4.2 and it was working fine then i tried for 1.7.0 but it is give me error ....

a:5:{i:0;s:264:"Error in file: “/var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/sql/core_setup/mysql4-upgrade-1.5.9.9-1.6.0.0.php” - SQLSTATE[HY000]: General error: 1025 Error on rename of ‘./magento_dev3/catalogrule_product_price’ to ‘./magento_dev3/#sql2-4072-ac80’ (errno: 152)";i:1;s:960:"#0 /var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(645): Mage::exception(’Mage_Core’, ‘Error in file: ...’)
#1 /var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(437): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb(’upgrade’, ‘0.8.28’, ‘1.6.0.2’)
#2 /var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(320): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_upgradeResourceDb(’0.8.28’, ‘1.6.0.2’)
#3 /var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(235): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()
#4 /var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(417): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#5 /var/www/posturite_dev3/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(343): Mage_Core_Model_App->_initModules()
#6 /var/www/posturite_dev3/app/Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#7 /var/www/posturite_dev3/index.php(87): Mage::run(’’, ‘store’)
#8 {main}”;s:3:"url”;s:1:"/”;s:11:"script_name”;s:10:"/index.php”;s:4:"skin”;s:7:"default";}

can any one help me ......

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
aaronwallace
Member
 
Total Posts:  59
Joined:  2011-07-18
 

Try to upgrade from 1.4 to 1.6 first and after that 1.6 to 1.7.
Also make sure all the extensions are compatible with 1.7

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top