Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Bestaande gebruikers kunnen geen orders meer plaatsen (Controleer de rood gemarkeerde velden en probeer het opnieuw.)
 
pimsolifant
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-09-06
 

Titel is denk ik duidelijk genoeg. Gebruikers die een account aan hebben gemaakt en zijn ingelogd kunnen geen bestellingen plaatsen. In de onestepcheckout geeft hij na het definitief plaatsen van de bestelling een foutmelding (Controleer de rood gemarkeerde velden en probeer het opnieuw.) er zijn vervolgens geen rood gemarkeerde velden te vinden die fout zouden zijn ingevuld. Alle velden zijn dus correct ingevuld en toch blijft de foutmelding bestaan. Als de gebruiker kiest voor een nieuw adres invoeren werkt het wél. Oftewel er is denk ik iets fout in het adres wat in het account van de gebruiker is geregistreerd. Echter zijn ook dáár alle velden juist ingevuld en geldt het probleem bij alle gebruikers. Het is dus niet slechts 1 gebruiker die het probleem ervaard.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top