Magento Forum

   
images missing on the front and back end after upgrade
 
webikadesign
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  22
Joined:  2008-12-30
 

I upgraded magento to 1.7 > after the upgrade images are not showing up in the back end and front end. When i check the folders in the media > catalog > product they are there.

Please anyone help.!!!!

I tried to remove .htaccess from media folder, updating permission but it did not helped.

Thank you so much.

Image Attachments
images.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
baldersoe
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2012-07-25
 

Following this thread - are having the same problem with 1.7.0.1

Although not after upgrade, but a fresh magento installation that just wont show images. We imported products from an importfile, where the images are not showing, and we tried to create a new test-product and upload pictures to them with no luck either.

All the folder settings is in order, and the files are in the folder (ftp) after upload in the admin-panel, but just not showing in the backend or the frontend.

At the cms-pages we have the same issue, images are not showing, but are uploaded fine to the media-folder.

Our hosting provider suggested to outcomment the following in the .htaccess file:

Options All -Indexes
Options +FollowSymLinks

But with no luck. PHP Memory limit is at our maximum of 256mb. in the php.ini file. We are running PHP 5.4

Help Please! wink

Image Attachments
failure2.jpgfailure1.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sakshi
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2010-07-14
 

I am also stuck with the same problem....any help please....

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top