Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Extensie Urgent Curier
 
bitstream
Member
 
Avatar
Total Posts:  45
Joined:  2008-04-10
 

Buna ziua,

La cererea clientilor, Urgent Curier a dezvoltat pentru Magento, dar si pentru alte platforme comune, un modul care integreaza toate serviciile companiei direct in site-ul clientului. Printre principalele facilitati se gasesc calcularea cu exactitate a costului transportului la checkout, autocomplete pentru localitate atat in forntend cat si in backend, generarea documentelor de tip AWB necesare expeditiilor, administrarea mai multor puncte de lucru si personalizarea modulului in functie de specificul fiecarui client (plata la expeditor sau destinatar, cu sau fara asigurare, ramburs numerar sau in cont colector, etc)

Avem un demo mai jos:
http://magento.urgent-curier.ro/index.php/admin
user: admin@admin.ro
parola: admin1234

Pentru mai multe detalii sau orice fel de intrebari puteti contacta departamentul tehnic al Urgent Curier la it@urgent-curier.ro

Modulul este gratuit.

Eu personal am colaborat foarte mult cu cei de la urgent pentru o integrare particularizata pentru magento si pot sa spun ca suportul si raspunsurile la orice problema au fost exemplare!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top