Magento Forum

   
Magento sends no e-mails whatsoever after upgrading magento 1.4.1. to 1.6.2. 
 
remcovg
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  19
Joined:  2011-03-22
Uden
 

My Magento shop doesn’t send e-mails after upgrading 1.4.1 to 1.6.2. We changed the location of the magento files from /magento-1.4 to the root during the upgrade.

The server hasn’t changed and other installations on the same server are able to send magento mails.

Mail configuration hasn’t changed since the previous installation. Are there any new configurations I need to keep in mind?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
kab8609
Enthusiast
 
Avatar
Total Posts:  813
Joined:  2009-04-07
Cleveland
 
remcovg - 04 July 2012 01:33 AM

My Magento shop doesn’t send e-mails after upgrading 1.4.1 to 1.6.2. We changed the location of the magento files from /magento-1.4 to the root during the upgrade.

The server hasn’t changed and other installations on the same server are able to send magento mails.

Mail configuration hasn’t changed since the previous installation. Are there any new configurations I need to keep in mind?

Enable logging and try the contact us form, then try and go through an order email. Then look at your logs to see if you have any errors.

Did someone accidentally turn off emails in the backend? System -> Configuration -> System -> Mail Sending Settings

What extensions are installed? Have those been updated as well?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top