Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

I have very problem 1.5 - 1.7
 
platiniumhost
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-01-25
 

Hello,

I have problem my upgadres magento

used magento connect

http://connect20.magentocommerce.com/community/Mage_All_Latest

Very happy, panel new 1.7

My problem is: view image

No working my admin

no working my user clients

I do not find the way of being able to activate my page again

Thanks you

Image Attachments
problema web.JPG
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
MagenX
Enthusiast
 
Total Posts:  791
Joined:  2008-05-26
Dublin
 

please check your var/report folder
and find latest files there.
you will see errors written one by one.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
platiniumhost
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-01-25
 

Hello

My report is:

a:5:{i:0;s:206:"Error in file: “/home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Catalog/sql/catalog_setup/mysql4-upgrade-1.5.9.9-1.6.0.0.php” - Column “date” does not exists on table “mg_catalog_product_index_website"";i:1;s:1054:"#0 /home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(645): Mage::exception(’Mage_Core’, ‘Error in file: ...’)
#1 /home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(437): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_modifyResourceDb(’upgrade’, ‘1.4.0.0.44’, ‘1.6.0.0.14’)
#2 /home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(320): Mage_Core_Model_Resource_Setup->_upgradeResourceDb(’1.4.0.0.44’, ‘1.6.0.0.14’)
#3 /home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Core/Model/Resource/Setup.php(235): Mage_Core_Model_Resource_Setup->applyUpdates()
#4 /home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(417): Mage_Core_Model_Resource_Setup::applyAllUpdates()
#5 /home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(343): Mage_Core_Model_App->_initModules()
#6 /home/manuales/public_html/inicio/app/Mage.php(683): Mage_Core_Model_App->run(Array)
#7 /home/manuales/public_html/inicio/index.php(87): Mage::run(’’, ‘store’)
#8 {main}”;s:3:"url”;s:33:"/inicio/errors/images/favicon.ico”;s:11:"script_name”;s:17:"/inicio/index.php”;s:4:"skin”;s:7:"default";}

Since I can solve it?

Thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
AndyRobins
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  23
Joined:  2011-12-22
 

Open the following file

/home/manuales/public_html/inicio/app/code/core/Mage/Catalog/sql/catalog_setup/mysql4-upgrade-1.5.9.9-1.6.0.0.php

change the name of field from “date” to “website_date”

after this changes you just go to your phpmyadmin and open “mg_catalog_product_index_website” table and change the name of field from “date” to “website_date”

Hope it will get your problem solved.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top