Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

admin form doesn’t be able to forwarding in backend since version 1.2
 
sanduleak
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2008-07-26
 

I have create an admin form witch is described with

<form id="edit_form" name="edit_form" method="post" action="<?=$this->getUrl('*/*/post')?>">

since version 1.2 its not be able to sending it to admin/my_controller/post to my controller class with method post

method post should be called wenn I click the button but nothing is gonna happen when I clicked it

<button onclick="editForm.submit()" class="scalable save" type="button"><span><?=$this->__('Submit form'?></span></button>

in version 1.1.3 all of my modules are working fine

What is the problem in the new version that forms with this method of executing are don’t work?
How can I execute my own forms and save my fields in the magento database in my own table?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
pthomsen
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-11-17
Palo Alto, CA, USA
 

We’re seeing the same problem with a form we’re using (Sebastian Enzinger’s order export). This form worked beautifully in 1.1.8, but in 1.2 it doesn’t work at all.

Does anyone have a solution/workaround for this?

Thanks,
Per

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sanduleak
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2008-07-26
 

Hi,
you have to set form_key variable in that form
<input name="form_key" type="hidden" value="<?php echo Mage::getSingleton('core/session')->getFormKey() ?>” />

So it will work fine. I don’t no why to have to do this. I have been said that

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
phill54
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2009-04-30
 

i encountered the same problem and sanduleak’s solution to the problem worked fine for me! thanks! smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top