Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problem with the “SHOP BY” bloc
 
Croustibat
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-09-12
 

Hi,

I have a terrible problem with the bloc “SHOP BY” : it shows correctly my attributes but display 0 product! Nevertheless, the attributes are well displayed on the product sheets!

Anchor is activated on my categories
I have chosen “Filtrable (no results)” for the attributes (the bloc is not displayed with “filtrable with results")

Please help!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
KenVNguyen
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  17
Joined:  2008-08-21
Melbourne, Victoria, Australia
 

I’m having this problem too. Using 1.1.7.
Anyone knows this problem and solved it, please help us?

Thanks.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
KenVNguyen
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  17
Joined:  2008-08-21
Melbourne, Victoria, Australia
 

Just solved this. :-D
Go to Cache Management -> Catalog -> Layered Navigation Indices -> click on Refresh now.

Now, if you get error “Maximum Execution Time exceed”, increase the php setting “max_execution_time” to 300 and it should be enough to run this process. My site has more than 800 products and 5 custom attributes to be filtered.

Hope it helps.

Cheers,

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Croustibat
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2008-09-12
 

Hello,

Yes this is the soution. I had forgotten to write it.

Thank you

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top