Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Would really appreciate some advice on a strange Sage pay / Server issue
 
brainstormuk
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2011-12-12
 

Hi

I have a clients site that I just moved to a new server.. everything seemed to go well.. but, now there seems to be a problem where when the customer goes through checkout, reviews order, and would normally go on to the Sagepay payment screen, they get kicked back to the cart page.

Also, We can’t access the Sagepay section of the admin panel configuration - returns a 500 error.

The site is running Magento 1.3 (yes, I know - was client request)

I wonder if anyone has any ideas on this problem?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
smg1965
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2009-03-30
 

Are you using an extension to interface with SagePay? Ebizmarts Suite for example.
Have you added new server IP addresses (if changed) in SagePay website?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
brainstormuk
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2011-12-12
 

hi

thanks for the response.. this specific problem is now resolved… but another problem has arisen

i will make a separate thread on this

thanks smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top