Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Product Images not showing after upgrading magento from 1.5.x to 1.7
 
nmrony
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2009-08-30
 

I am facing a strange problem. all the files are uploaded fine. and upgraded to 1,7 fine via SSH. but after reindexing and clearing the cache some product images are not showing in admin and frontend. all kind of suggestion i have already done. but the images are not still showing… i am in a fix grrr

Image Attachments
5-22-2012 8-50-27 PM.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nmrony
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2009-08-30
 
nmrony - 22 May 2012 05:54 AM

I am facing a strange problem. all the files are uploaded fine. and upgraded to 1,7 fine via SSH. but after reindexing and clearing the cache some product images are not showing in admin and frontend. all kind of suggestion i have already done. but the images are not still showing… i am in a fix grrr

I solved it. just make sure the case sesitiveness of magento product image directory when uploading product to your new server.product images upload as zip to your new magento media directory

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top