Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

[1.7 New Install][Admin Panle ->sales ->vierw order][in confusion]
 
caitou139
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-08-14
 

[1.7 New Install][Admin Panle ->sales ->vierw order][in confusion]
do other people have the same problem?

Image Attachments
未命名.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
motorecycler
Member
 
Total Posts:  49
Joined:  2009-09-10
 

I have exactly the same problem.  Let me know if you figure it out, i have not had any luck as of yet.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
motorecycler
Member
 
Total Posts:  49
Joined:  2009-09-10
 

Still no luck. Anyone else having this problem?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
motorecycler
Member
 
Total Posts:  49
Joined:  2009-09-10
 

Ok, fixed my problem.  I had added an older Order.php to my local code when i upgraded to 1.6.0.0 to fix an error.

app/code/local/Mage/Sales/Order.php

I deleted this file and the problem on the admin page went away.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Keebz
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2010-08-05
 
caitou139 - 20 May 2012 04:11 PM

[1.7 New Install][Admin Panle ->sales ->vierw order][in confusion]
do other people have the same problem?

I’m also having the same problem.  I’ve upgraded an old database, but currently using only files from the 1.7 tarball--all default 1.7 files, nothing added or adjusted.  Did you find a fix for this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
idealclic
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2010-10-11
 

Does anyone has find a fix for this issue ?

The same problem is evocated here : http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/282520/

But still no fix !

If anyone has an answer, that would be great smile

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tizimazza
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2010-06-11
 
motorecycler - 22 May 2012 03:36 AM

Ok, fixed my problem.  I had added an older Order.php to my local code when i upgraded to 1.6.0.0 to fix an error.

app/code/local/Mage/Sales/Order.php

I deleted this file and the problem on the admin page went away.

Thanks Motorecycler!!
That solved my problem too. The only difference is that my file was at app/code/local/Mage/Sales/Model/Order.php

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ArisDario
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  19
Joined:  2011-12-02
 

Hi guys, this work for me, i have 1.7.0.2 version

Copy from ver 1.6.xx app\\code\\core\\Mage\\Adminhtml\\Block\\Sales\\Order\\ View.php to the new version and this solve the issue.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top