Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Problema cu refresh-ul paginilor
 
ideance
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  15
Joined:  2009-07-23
Romania
 

Salut,

Am o problema in legatura cu updatarea informatiei pe paginile de pe mai multe magazine Magento. Pe scurt problema ar fi ca atunci cand adaugi mai multe produse in cos si apoi mergi la continutul cosului si faci niste modificari (stergi un produs, schimbi cantitatea / nr. buc pt altele) si navighezi inapoi spre pagina cu produse (de ex.) informatia nu apare actualizata in sidebar-ul cu Mycart. Doar la un refresh aceasta apare.

Mai mult, cand esti in admin si adaugi un produs nou si-l salvezi, acesta nu apare automat in lista de produse din backend. Abia dupa un hard refresh (delete cache la browser) apare.

Concluzia e ca face modificarile doar ca nu afiseaza cele mai noi actualizari realizate (ca si cum ar citi dintr-un cache mai vechi). Am incercat in diferite browsere care se comporta la fel.

Am incercat:

a) Setarea pt cookies expiration la 86400 fara prea mult succes
b) Verificat timezone server / php.ini / Magento config - toate sunt in regula.

Aveti vreo idee de la ce ar putea fi?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tzyganu
Mentor
 
Avatar
Total Posts:  2205
Joined:  2009-11-18
Bucharest, Romania
 

Poti sa dai mai multe detalii?
Versiunea de Magneto, extensii instalate pentru cache, eventual un linnk catre unul din site-uri.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top