Magento Forum

namespace error : Failed to parse QName
 
fupper
Member
 
Total Posts:  33
Joined:  2008-11-27
 

Hmm, i did nothing to my site and it was running well for up to 3 weeks already.
All i did before this error was to
1) apply storewide 15% discount, and
2) Enable cache

and i got this error.

Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: namespace error : Failed to parse QName ‘sn:’ in /home/globalwh/public_html/fupt/lib/Varien/Simplexml/Config.php on line 383
Trace:
#0 /home/globalwh/public_html/fupt/lib/Varien/Simplexml/Config.php(383): mageCoreErrorHandler(2, ‘simplexml_load_...’, ‘/home/globalwh/...’, 383, Array)
#1 /home/globalwh/public_html/fupt/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(149): Varien_Simplexml_Config->loadCache(’init()
#3 /home/globalwh/public_html/fupt/app/Mage.php(424): Mage_Core_Model_App->init(Array)
#4 /home/globalwh/public_html/fupt/app/Mage.php(443): Mage::app(’’, ‘store’, Array)
#5 /home/globalwh/public_html/fupt/index.php(52): Mage::run(’’, ‘store’, Array)
#6 {main}

sometimes it baffles me how Magento creates problems for itself.

Anyone has any solution to this?
Thanks!!!!!!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
fupper
Member
 
Total Posts:  33
Joined:  2008-11-27
 

Hi, does anyone knows how do i reset cache settings in phpmyadmin?
Which field is it under?
i delete my cache and i was able to enter the site, just for that bit of time before it gives that error again.

So i think it’s my cache’s problem.

Anyone?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top