incerc sa integrez in magento 1.7 livrarea prin serviciile Fan Courier,
pentru aceasta am instalat in Magento modulul “Modul FAN Courier - selfAWB pentru Magento eCommerce 1.6.2.0.”
dar apare o eroare la estimarea costurilor de transport, cat si la pasul cu metoda de livrare.
Din pacate cei de la Fan nu au timp sa mai faca update-ul pentru versiunea 1.7 (din ce am inteles eu dintr-un mail de la ei). Am mai gasit si eu o incompatibilitate in panoul de admin intre versiunea pentru care este facut si versiunea 1.7 a Magento.
Pentru a putea obtine o estimare de pret de livrare e nevoie si de localitate.
Magento include field-ul de localitate doar daca metodele de livrare ‘DHL’ sau ‘DHLINT’ sunt active. (A se vedea metoda Mage_Checkout_Block_Cart_Shipping::getCityActive()).
In cazul in care campul de localitate apare, estimarea functioneaza.
Solutiile sunt:
1. Activezi unul din modulele de livrare amintite mai sus. - s-ar putea sa apara erori - nu am testat asa:
2. Se suprascrie blocul de shipping din cart. Se poate face asta direct in modulul de fancourier:
In fisierul app/local/FANCourier/Ship/etc/config.xml cauta sectiunea asta:
varianta noua , beta imi da eroare si a fost nevoie sa dezactive modulul de fan courier:
Fatal error: Call to undefined function str_getcsv() in /home/racc0049/public_html/app/code/local/FANCourier/Ship/Model/Carrier/FANCourier.php on line 184
am magento 1.6 si nu prea pot face update la 1.7 pentru ca am modificat locale en_us si mi-e frica sa nu mi-l dea peste cap..
aveti vreo idee?
am nevoie foarte mare de un ajutor cu extensia aceasta.
Vreau sa fac plata prin ramburs cand userul alege Plata Prin Ramburs (backend = CashOnDelivery) - ok
=> Am setat plata ramburs la settings in Fan Courier.
Functioneaza doar daca metoda de livrare este dupa metoda de plata.
Acum este normal, selectezi metoda de livrare - FAN COURIER - pret A
apoi selectezi metoda de plata = PLATA RAMBURS, daca te intorci la metoda de livrare o sa vezi acum pret B (cel care ar trebui afisat normal Cont Colector, adica pretul normal de transport plus taxa de ramburs)
Cum pot face sa inversez metoda de plata cu cea de livrare ? Sau cum sa rezolv problema cu extra taxa la ramburs?