Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Product Tags Doesn’t Save
 
DjiXas
Member
 
Total Posts:  60
Joined:  2009-01-05
 

I hit save and nothing happens, it “saves” and page just shows no tags after that.

Mod security is off, same on ie and opera

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
DjiXas
Member
 
Total Posts:  60
Joined:  2009-01-05
 

.................

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
danger2259
Jr. Member
 
Total Posts:  19
Joined:  2008-08-30
London, UK
 

Hi
You will need to approve the tags under your admin

Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
infinitegrace
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2009-02-22
 

I’m having this same issue. The tags don’t even show up under the admin. IE reports the following error when clicking the add tag button:

Line: 196
Char: 13
Error: ‘addTagForm.Js.validator’ is null or not an object
Code: 0

Anyone have any ideas on how to fix this?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bktutor
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-02-18
 

Not sure if this will help but check this thread:
www.magentocommerce.com/boards/viewthread/41395/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top