Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Watermark make stripes and noises on Product Image! 
 
jfk_pixmex
Jr. Member
 
Total Posts:  10
Joined:  2011-07-27
 

Hi there,

in one of our shops i found a problem about the images.
We adding a Watermark to all Produt Images. but on top of the watermark it makes stripes and noises.

Attached two pictures. Small and Medium Size, same stripes lik in Medium Image are also on Big Size Image.

Does anybody had such a problem? Or what could be the reason for it ?
Its just a simple transparent Gif File. The strange is that we hadn problems with the watermark yet.

Thanks four your help!

Felix

Image Attachments
moz-screenshot-49.pngmoz-screenshot-50.png
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
niconico101
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-06-12
 

Hello Felix,

Did you find a solution to this watermark issue. I have a similar problem and have tried everything.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
niconico101
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2012-06-12
 

Hello Felix,

Did you find a solution to this. I have a similar problem and I’ve tried everything.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top