Segítséget szeretnék kérni Tőletek, engedélyeztem a PayPal fizetést az oldalon, de mindig hibába futok a PayPal részéről.
Annyit sikerült kiderítenem, hogy nem kedveli a Forint részéről a tizedes számjegyet, még az Áfánál sem.
Próbálkoztam Currency Managerrel, ami kapásból letiltotta a fillért, de a PayPal ekkor sem engedélyezte fizetést, és a hibaüzenet ugyanaz volt.
Amikor visszaállítottam a 27% -os áfatartalmat 25%-ra gond nélkül ment a tranzakció, mert egész szám volt a nettó és a bruttó ár is, ennek tükrében az áfa is kerek szám volt.
Van valami tippetek, hogyan kellene megoldani a problémát?
Sajna nem működik mármint a paypal fizetés, de amit kitaláltál az igen, felkerekíti, és nem jeleníti meg fillért. Próbáltam az expressz checkout -tal, és a standard fizetési eljárással nem sikerül átverni a paypalt.
Nem tudom melyik fájlba lehet az, amikor átadja a paypal részére a fizetési adatokat, lehet, hogy ott kellene letiltani a tizedes használát.
PayPal goldal visszautasította a kérést Item total is invalid (#10426: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details). Tax total is invalid (#10429: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details). The totals of the cart item amounts do not match order amounts (#10413: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details). Item amount is invalid (#10431: Transaction refused because of an invalid argument. See additional error messages for details).
És az express checkoutnál is van hibaüzenet, ami hasonló, valahol egysorral rövidebb.