Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Árlisták “kuponkódok” alapján
 
EronarDiaras
Member
 
Total Posts:  37
Joined:  2012-01-27
 

Egy olyan megoldásra lenne szükségem, hogy a leendő vásárlók egyszerűen meg tudjanak nézni különböző árlistákat és azokról rendelni is tudjanak.

Van az alap vásárló, ő látja a normál termékárakat, amik jelenleg is szerepelnek az oldalon.

Lenne egy Nagyker és egy Kisker vásárlói csoport (nem lenne admin felületen hozzájuk rendelve külön jogokkal ellátott csoport!)
Ők kapnának 1-1 “kuponkódot”. Ha bepötyögik valahova, akkor az árak átváltanának a nagyker, vagy kisker árakra a honlapon.

Legalábbis az elsÅ‘ elképzelés ez lenne. A lényeg, hogy egyszerűen lehessen kezelni és ne kelljen használat közben valakinek admin felületen állítgatnia a jogokat. Ha jön egy új nagyker, akkor csak mondhassuk neki, hogy regisztrálj az oldalon és ide-meg ide pötyögd be ezt a kódot…

Létezik erre már valamilyen kész megoldás? Esetleg más ötlet, ami könnyen kivitelezhető?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top