Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Fordítás beállítása
 
EronarDiaras
Member
 
Total Posts:  37
Joined:  2012-01-27
 

Adott egy félkész shop, amit most kaptam készhez javításra, de eddig nem foglalkoztam magento-val…

Kérdésem: Hol lehet az oldalon található szövegeket lefordítani? Az oldal nagy része már magyar, van is magyarítás telepítve, de 1-2 extension-höz, meg .phtml nem lett lefordítva. Próbáltam a .phtml alapján létrehozni egy .csv-t az app/locale/hu_HU könyvtárban, de nem vette figyelembe, vagy rosszul csináltam… Nem cache-el, vagy fordít elÅ‘re valamit a rendszer, mint ahogy pl a smarty szokta? Vagy rosszul gondoltam, hogy így megoldhatom a fordítást? (ha egy mód van rá, nem nyúlnék bele a phtml-be és egyéb fájlokba, hanem rendes lokalizációs fájlt szeretnék készíteni hozzá)

ui.: A .phtml-ben természetesen így szerepel az angol szöveg: __("ANGOL SZÖVEG") és a .phtml fájl elején kikommentezett * @see Mage_Cata***** rész alapján hoztam létre a csv fájlt, azaz ilyen néven…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top