Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Belonen van goed gedrag in billing form
 
Businessme
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2012-01-18
 

Hallo allemaal,

Sommige experts beweren dat “het belonen van goed gedrag” in het bestel formulier zorgt voor minder afhakers. Het komt nu voor dat er vaak mensen zijn die afhaken tijdens het invullen van de gegevens in het billing form, dit zou voor een groot gedeelte opgelost kunnen worden door vinkjes achter de in te vullen stappen te plaatsen als deze stap ook daadwerkelijk ingevuld is, wat dus automatisch zorgt voor meer conversie.
Ik zou dit zelf graag willen uitproberen en heb daarom de vraag is hier een bestaande plug in voor? Of op welke andere manier zou dit te realiseren zijn? Voor een voorbeeld wat ik bedoel heb ik een screenshot gemaakt van de inlog pagina van deze site.

Alvast bedankt!

Image Attachments
vinkjes.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Mindstretch
Guru
 
Avatar
Total Posts:  398
Joined:  2009-09-09
Enschede
 

Geen module voor. Het is echter ook niet bijster complex, dus voor een beetje developer is het zo te doen.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top