Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Can not save anything after 1.2 upgrade
 
Damascus
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-10-31
 

I upgraded to 1.2 on a test server, everything upgraded ok but when I change anything and try to save the changes nothing happens

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
montpro
Member
 
Avatar
Total Posts:  50
Joined:  2008-12-24
 

Me too, same problem!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
beebware
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2008-12-30
Harrow, UK
 

Which web browser are you using? If you are using Firefox, is anything reported in the “Error Console” or in Firebug (if installed)?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
montpro
Member
 
Avatar
Total Posts:  50
Joined:  2008-12-24
 

CADguru - 30 December 2008 03:52 AM

Just ran the upgrade again using “magento-core/Mage_All_Latest” command in the extension key field and it seemed to add some more packages.

All appears fine now!

Mike

The above post from CADguru solved my problem. Go to Magento Connect and install this ‘magento-core/Mage_All_Latest’

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Diederik
Jr. Member
 
Total Posts:  20
Joined:  2007-09-18
Belgium
 
montpro - 30 December 2008 09:15 AM

CADguru - 30 December 2008 03:52 AM

Just ran the upgrade again using “magento-core/Mage_All_Latest” command in the extension key field and it seemed to add some more packages.

All appears fine now!

Mike



The above post from CADguru solved my problem. Go to Magento Connect and install this ‘magento-core/Mage_All_Latest’

Thx that worked for me, I only had the problem in IE7 but still it was anoying.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
temgra
Member
 
Avatar
Total Posts:  34
Joined:  2008-08-11
 

it worked for me too, thanx

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Eric Cavalcanti
Guru
 
Avatar
Total Posts:  710
Joined:  2008-09-28
San Antonio
 

yeah. It worked to me too.
Thanks

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top