Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Page 2 of 7
{"error”:true,"error_msg”:"Invalid Form Key"}
 
Galaxy Of Vitality
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  27
Joined:  2008-04-01
 

Not defined on admin page html....
The question is how do I go about fixing it??????

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
i960
Guru
 
Avatar
Total Posts:  633
Joined:  2007-10-01
Bakersfield, CA
 
dalberts69 - 30 December 2008 09:27 AM

I managed to get things working after running into this same issue using:


CADguru - 30 December 2008 03:52 AM

Just ran the upgrade again using “magento-core/Mage_All_Latest” command in the extension key field and it seemed to add some more packages.

All appears fine now!

Mike

Followed by changing the CHMOD on my index.php and js/index.php to 644.

Of course I haven’t tested everything out yet but it seems to be saving.

No joy for me.  I get this:

Ignoring installed package magento-core/Mage_All_Latest
Nothing to install
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
nolimitek
Jr. Member
 
Total Posts:  6
Joined:  2008-08-08
 

same problem thats not good

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tim.rycroft
Jr. Member
 
Total Posts:  16
Joined:  2008-12-16
 

Yep I’m getting this issue. I did a clean install of magento. I also downloaded the 1.2.0.1 download and tried it. Magento still does not work for creating categories :(

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
tommix
Jr. Member
 
Total Posts:  24
Joined:  2008-12-05
 

Not only categories but MANY stuff stop worked cause of this JS error of prototype. Maybe need to try upload older version of it?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Chay
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-05-21
 

+1 I’m having the same problem:

{"error”:true,"error_msg":"Invalid Form Key"}

When trying to navigate product list pages in the catalog.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Chay
Jr. Member
 
Total Posts:  4
Joined:  2008-05-21
 

Update:  Fixed this issue by clearing my browser cache / cookies.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Galaxy Of Vitality
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  27
Joined:  2008-04-01
 

Cleared Cache and Cookies, but sill no joy

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Livefish.com.au
Jr. Member
 
Total Posts:  13
Joined:  2008-02-07
 
Chay - 31 December 2008 12:07 AM

Update:  Fixed this issue by clearing my browser cache / cookies.

Thanks Chay, that fixed it for me.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Galaxy Of Vitality
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  27
Joined:  2008-04-01
 

Any other suggestions??? Still trying to fix this problem, clearing cache doesn’t work, nor do any of the other suggestions thus far.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Pixxa
Sr. Member
 
Total Posts:  275
Joined:  2008-10-23
 

Im on 1.2.0.1 now, no changes for me yet. Still having problems and none of the possible solutions worked out for me..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
andreladocruz
Guru
 
Total Posts:  322
Joined:  2008-05-07
Brazil
 

i´m having the same problem on sales grid filter:

http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/27240/

any news?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
andreladocruz
Guru
 
Total Posts:  322
Joined:  2008-05-07
Brazil
 

after cleaning cache and cookies it function again.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Pixxa
Sr. Member
 
Total Posts:  275
Joined:  2008-10-23
 

Well. Maybe im doing something wrong here but cleared my browser cache + cookies (safari 3), cleared magento cache in the configuration panel, closed browser, started again and still got the same error..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Galaxy Of Vitality
Jr. Member
 
Avatar
Total Posts:  27
Joined:  2008-04-01
 

I can go one better.. actually three. Cleared browser cache, and cookies, in firefox, safari, and chrome, not to mention magento itself, I even tried this on a different computer and it still doesn’t work.
I beg the magento gurus out there to help resolve this issue as I was hoping to open my store this weekend and this is preventing me from doing so shock

Pixxa - 01 January 2009 08:25 AM

Well. Maybe im doing something wrong here but cleared my browser cache + cookies (safari 3), cleared magento cache in the configuration panel, closed browser, started again and still got the same error..

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top
Page 2 of 7