Magento Forum

   
website wordt niet goed weergegeven
 
rawa255
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-12-29
 

Wie kan mij helpen?

Het volgende is er aan de hand.
Wij hebben een multi store met 8 webwinkels.
nu heb ik 1 webwinkel layout veranderd en die moest op een nieuw domein komen
Dit heb ik gedaan via mijn direct admin door webshop1.nl te vervangen door webshop2.com

Nu zie ik de website wel alleen niet goed

volgens de hoster is alles goed ingesteld maar staat er iets in de website niet goed.

waar en wat moet ik nog aanpassen.

Image Attachments
miniatuur-elfjes-elven-schleich09.jpg
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Appmerce
Guru
 
Avatar
Total Posts:  376
Joined:  2008-05-13
Amsterdam, The Netherlands
 

De CSS files van de site worden niet gevonden. Dus kijk in de broncode in je browser naar die CSS URLs om te zien wat er aan de hand is. Misschien is een cache flush nodig.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rawa255
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-12-29
 
Morningtime - 05 January 2012 05:51 AM

De CSS files van de site worden niet gevonden. Dus kijk in de broncode in je browser naar die CSS URLs om te zien wat er aan de hand is. Misschien is een cache flush nodig.

Klopt deze wevwijst nog naar http://www.webshop1.nl/skin/frontend/default/webshop1/css/reset.css

maar waar en wat moet ik dat aanpassen

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
rawa255
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-12-29
 
Morningtime - 05 January 2012 05:51 AM

De CSS files van de site worden niet gevonden. Dus kijk in de broncode in je browser naar die CSS URLs om te zien wat er aan de hand is. Misschien is een cache flush nodig.

Ik heb een chace fluch geprobeerd
ik vond hier een schrijven http://www.byte.nl/wiki/Magento_Byte_CDN

helaas zonder succes, iemand nog een andere tip?

Of kan het zijn dat ik bij beheer winkels de oude naam webshop1 nog heb staan in plaats van webshop 2

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Appmerce
Guru
 
Avatar
Total Posts:  376
Joined:  2008-05-13
Amsterdam, The Netherlands
 

Blijkbaar is ergens “http://www.webshop1.nl/” ingevuld als CSS domein, dus dat moet je dan uitzoeken en aanpassen. Mogelijk by Byte heb je dit ingevuld.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top