Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

tags not working on fresh install
 
reboot
Member
 
Total Posts:  39
Joined:  2008-12-21
 

I have installed magento a few times and tags worked fine, now on latest install it’s not working, when I am logged in and tag a product it does not show up in the admin panel, and not tag created dialog shows up when submitting the tag, I have seen others mention this problem also, what could it be?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
reboot
Member
 
Total Posts:  39
Joined:  2008-12-21
 

Bump!! Please someone help!!

I did a fresh install again just to confirm and the tags work on the fresh install, I have no reported problems on my current magento install where the tags are not working.  Could this be a permissions issue?  Wouldn’t I get some kinda of warning though?

Could someone please help me figure this out?

I have put a lot of work into this install and it’s almost ready for primetime!  Only the tags don’t work!  I don’t want to have to start over again!

I have not modified any code at all in this install, except through the admin CMS panel.

Jeremy

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
littleredcar
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2007-10-03
 

exactly the same problem with us. ;-(

maybe this helps (didn´t try it yet):
http://www.magentocommerce.com/boards/viewthread/20907/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
infinitegrace
Jr. Member
 
Total Posts:  8
Joined:  2009-02-22
 

I tried the thread you suggested, followed the steps and the tags still don’t work. Any other suggestions?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mediagang
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  111
Joined:  2008-01-16
Leeds UK
 

I’ve got same problem.  I have added tags in the admin > catalog > tags but they will not show when searching for them when editing or a product.  Nor can i add them on the front end.  Magento ver. 1.2.1.1 Any ideas?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mediagang
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  111
Joined:  2008-01-16
Leeds UK
 

I’ve got the same problem.  I have added tags in the admin > catalog > tags but they will not show when searching for them when editing or a product.  Nor can i add them on the front end.  Magento ver. 1.2.1.1 Any ideas?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
mediagang
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  111
Joined:  2008-01-16
Leeds UK
 

I managed to get it working on the front end by updating the tag files with the latest version 1.2.1.1 using ftp. However, i still cannot use the tag feature when editing a product. The reset filter does not bring any tags up. Can anyone tell me which files/folder i should update using latest the files to update admin part?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
bktutor
Jr. Member
 
Total Posts:  14
Joined:  2009-02-18
 

I had the same problem.  Check this thread:
www.magentocommerce.com/boards/viewthread/41395/

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top