Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

No Front End Visable - app/Mage.php was not found
 
robertphtx
Jr. Member
 
Total Posts:  2
Joined:  2011-11-04
 

I have finally got Magento all installed correctly at least until I try to go to my stores front end.
I am getting the message below and there is nothing else visible on the page except for this message. I have searched all over the forum and questions but have had no luck so far.

[app/Mage.php was not found]

Does anyone have a fix for this?

Note I am only setting up one store.

Every time I log into admin I get a screen that shows the following:

[There has been an error processing your request
Exception printing is disabled by default for security reasons.
Error log record number: #]

Then in hit refresh and admin panel shows up.

I have also noticed in admin CMS>Pages there are 2 of some pages and 3 of the others, same but copies. I get the same thing under Static Blocks.

Any help would be much appreciated.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
gyimesia
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2013-01-20
 

Hello

Have you found solution?

Attila

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top