Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Warning: simplexml_load_string() err ??????? 
 
etters
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-07-02
Tunisie
 

Hi
Following is my site modifications magento “http://www.arts-des-table.com/magento” is no longer accessible

I get the following error message:


Warning: simplexml_load_string() [function.simplexml-load-string]: Entity: line 1: parser error : XML declaration allowed only at the start of the document in /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/lib/Varien/Simplexml/Config.php on line 500
Trace:
#0 [internal function]: mageCoreErrorHandler(2, ‘simplexml_load_...’, ‘/home/logixsim/...’, 500, Array)
#1 /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/lib/Varien/Simplexml/Config.php(500): simplexml_load_string(’ loadString(’ loadFile(’/home/logixsim/...’)
#4 /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(171): Mage_Core_Model_Config->_loadDeclaredModules(Object(Mage_Core_Model_Config_Base))
#5 /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/app/code/core/Mage/Core/Model/App.php(243): Mage_Core_Model_Config->init(Array)
#6 /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/app/Mage.php(424): Mage_Core_Model_App->init(’’, ‘store’, Array)
#7 /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/app/Mage.php(443): Mage::app(’’, ‘store’, Array)
#8 /home/logixsim/domains/arts-des-table.com/public_html/magento/index.php(52): Mage::run()
#9 {main} “

I test a backup of the database but it did not change.

I need help for my site works

thx

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
LindyKyaw
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  138
Joined:  2008-01-02
Los Angeles
 

It means xml didn’t open or close properly. Did you change anything in config.xml, api.xml.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
etters
Jr. Member
 
Total Posts:  22
Joined:  2008-07-02
Tunisie
 

I have nothing change the config.xml file or api.xml

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
macguy
Jr. Member
 
Total Posts:  15
Joined:  2009-02-17
 

@LindyKyaw

You mention that the .xml file was not opened or closed properly and I am having the same issue.  Can you offer any advice on how to fix or ‘undo’ this error?

Thanks…

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
vianetz
Guru
 
Avatar
Total Posts:  537
Joined:  2008-04-13
Munich, Germany
 

Some of the XML files are probably corrupt. Check if all tags have an ending delimiter, i.e. </ ...> or />.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top