Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

memory_get_usage()
 
killua53
Jr. Member
 
Total Posts:  26
Joined:  2008-12-10
 

Hello,
I got an error when I switch on the debugger (Develloper->Debug) on the modern theme:

Fatal error: Call to undefined function memory_get_usage() in C:\EasyPHP 2.0b1\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Block\Profiler.php on line 44

Thanks,

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Victor Zanini
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-02-16
 
killua53 - 15 December 2008 07:50 PM

Hello,
I got an error when I switch on the debugger (Develloper->Debug) on the modern theme:

Fatal error: Call to undefined function memory_get_usage() in C:\EasyPHP 2.0b1\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Block\Profiler.php on line 44

Thanks,

Hello, I am also having the same problem, and now when I turn off the other error:

getChildHtml ( ‘header’)?>
getChildHtml ( ‘left’)?>
getChildHtml ( ‘content’)?>
getChildHtml ( ‘right’)?>
getChildHtml ( ‘footer’)?>

seems to not be able to make calls!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Victor Zanini
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2010-02-16
 
killua53 - 15 December 2008 07:50 PM

Hello,
I got an error when I switch on the debugger (Develloper->Debug) on the modern theme:

Fatal error: Call to undefined function memory_get_usage() in C:\EasyPHP 2.0b1\www\magento\app\code\core\Mage\Core\Block\Profiler.php on line 44

Thanks,

Hello, I am also having the same problem, and now when I turn off the other error:

getChildHtml ( ‘header’)?>
getChildHtml ( ‘left’)?>
getChildHtml ( ‘content’)?>
getChildHtml ( ‘right’)?>
getChildHtml ( ‘footer’)?>

seems to not be able to make calls!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top