Magento Forum

   
magento connect manager bugging out
 
ghog
Member
 
Avatar
Total Posts:  42
Joined:  2008-11-20
 

hi eveyone, I am a noob to magento but am excited by what i initially see, especially after battling awat with os commerce and cre loaded.
anyhow i create a new install about a month ago my problem is with the magento connect manager. when selected i am receiving the following error page:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/wwwdjto/public_html/downloader/pearlib/php/PEAR/Exception.php:28) in /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract/Varien.php on line 89
Trace:
#0 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract/Varien.php(89): mageCoreErrorHandler(2, ‘session_start()...’, ‘/home/wwwdjto/p...’, 89, Array)
#1 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract/Varien.php(121): Mage_Core_Model_Session_Abstract_Varien->start()
#2 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Session/Abstract.php(52): Mage_Core_Model_Session_Abstract_Varien->init(’adminhtml’)
#3 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Session.php(39): Mage_Core_Model_Session_Abstract->init(’core’, ‘adminhtml’)
#4 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Model/Config.php(721): Mage_Core_Model_Session->__construct(’core’, ‘adminhtml’)
#5 /home/wwwdjto/public_html/app/Mage.php(314): Mage_Core_Model_Config->getModelInstance(Array)
#6 /home/wwwdjto/public_html/app/Mage.php(328): Mage::getModel(’core/session’, Array)
#7 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(380): Mage::getSingleton(’core/session’, Array)
#8 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Adminhtml/Controller/Action.php(123): Mage_Core_Controller_Varien_Action->preDispatch(’core/session’, Array)
#9 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Action.php(342): Mage_Adminhtml_Controller_Action->preDispatch()
#10 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Router/Admin.php(143): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch()
#11 /home/wwwdjto/public_html/app/code/core/Mage/Core/Controller/Varien/Front.php(174): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Admin->match(’index’)
#12 /home/wwwdjto/public_html/app/Mage.php(447): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#13 /home/wwwdjto/public_html/index.php(52): Mage::run()
#14 {main}

I am running this on a dedicated linux server and have access to whm if anything needs changing there. any help would be much appreciated, thankyou.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
helpinghandhost
Sr. Member
 
Avatar
Total Posts:  171
Joined:  2007-11-12
 

Delete everything under /var and try again.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
ghog
Member
 
Avatar
Total Posts:  42
Joined:  2008-11-20
 

I have deleted everything under vars but the problem still exists.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top