Magento Forum

   
new shipping module doesn’t appear! 
 
shooby
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2008-10-31
Karlsruhe, Germany
 

hello!

i tried to configure a new shipping module, because the available modules doesn’t fit our requirements.

i did exactly everything as it is described on the wiki page. but nothing works. either at the backend nor at the frontend.

- i put the get_include_path tag on the bottom of the index.php

- created and copied app/code/local/Mage/NewModule/etc/config.xml

- edited app/etc/modules/Mage_All.xml (i think correctly)

- created and copied app/code/local/Mage/NewModule/Model/Carrier/ShippingMethod.php

- created and copied app/code/local/Mage/NewModule/etc/system.xml

and finally put all files up on the server. after that shipping method sections looks as before.

I’m not a php programmer, so don’t have a clue what’s wrong. i even don’t understand the system.xml --> what is what?

does anybody has a solution for me? it’s driving me crazy

thanks in advance

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
shooby
Jr. Member
 
Total Posts:  11
Joined:  2008-10-31
Karlsruhe, Germany
 

nobody got any idea??

pls help!

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
dileepgm
Jr. Member
 
Total Posts:  27
Joined:  2009-02-01
 

Hello,

please have a look at this

http://www.magentocommerce.com/wiki/how-to/create-shipping-method-module

thank you
dileep

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
    Back to top