Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Fehlermeldung bei der Installation :(
 
Taipan
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-01-14
 

Hallo zusammen,

ich bekomme bei der Installation die folgenden Fehlermeldungen.

There was a problem proceeding with Magento installation.
Please contact developers with following information:

exception ‘Zend_Controller_Response_Exception’ with message ‘Cannot send headers; headers already sent in E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\app\code\core\Mage\Core\Model\Resource\Setup.php, line 253’ in E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\lib\Zend\Controller\Response\Abstract.php:265
Stack trace:
#0 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\lib\Zend\Controller\Response\Abstract.php(131): Zend_Controller_Response_Abstract->canSendHeaders(true)
#1 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\app\code\core\Mage\Install\controllers\WizardController.php(305): Zend_Controller_Response_Abstract->setRedirect(’http://localhos...’)
#2 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Action.php(332): Mage_Install_WizardController->configPostAction()
#3 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Router\Standard.php(149): Mage_Core_Controller_Varien_Action->dispatch(’configPost’)
#4 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\app\code\core\Mage\Core\Controller\Varien\Front.php(166): Mage_Core_Controller_Varien_Router_Standard->match(Object(Mage_Core_Controller_Request_Http))
#5 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\app\Mage.php(411): Mage_Core_Controller_Varien_Front->dispatch()
#6 E:\MyServer\htdocs\wwwroot\test\magento\index.php(29): Mage::run(’base’)
#7 {main}

Kann mir bitte jemand sagen, was ich falsch mache?

Besten Dank
Mike

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top