právě jsme rozjeli portál www.nostresscommerce.cz, kde nabízíme kompletní sortiment služeb pro Magento včetně hostingu. prvních několik zájemců budu hostovat po dobu půl roku zdarma, pak za 200,-/měsíc ... konfigurace zde http://www.nostresscommerce.cz/phpinfo.php (jeden e-shop nám tam už funguje) pozn: MySQLi již není potřeba
arecuk: Koukám, pěkné téma na Joomla!, dobře zpracované texty, chválím, marketing Vám jde. Jenom je škoda, že stále dál a dál porušujete licenci Magenta, ačkoliv jste na to byl již upozorněn i od Varien. Ale souhlasím, když si koupíte platinum partnerství, určitě Vám to odpustí. (Narážím tím na zaregistrování další domény s použitím jména Magento.)
ono to s tou licencí není až tak žhavé ... magento je registrovaná ochranná známka v US, takž pro nás v evropě je to celkem nezajímavé, páč magento není registrovanáno v čr a my se řídíme platnou legislativou v čr, respektive v eu
na druhou stranu, zaregistrované domény nebudeme používat, ačkoli bychom mohli, a všechny naše weby mají základ na www.nostresscommerce.cz ... doména magento.cz bude přesměrována a též nebude používána ...
Tak jsme právě rozjeli demoobchod pro verzi 0.8.17240 na adrese obchod, pokud se chcete podívat do nastavení, můžete si blbnout v admin sekci. Uživatel je “pokus” heslo: “omylomyl”
Určitě stojí za to si tuto verzi prohlédnout, navíc je v ní poslední překlad, který jsem právě dodělal, tak hlaste chyby, ať ho doladíme. Jenom je škoda, že jsou s touto verzí takové problémy na lokále a že zase všechno překopali. Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte mi napsat.
Na jakém stroji ten demo obchod běží? přijde mi totiž až nechutně vláčný s reakcemi (administrace i těch pár odkazů na té prázdné veřejné části) Je na tom stroji APC nebo je to bez ní? Sám jsem se nedostal k tomu udělat si testovací instalaci s APC abych to otestoval, tak se radši zeptám zda to má cenu nebo ne..
Ano, APC tam je, a Magento není nejrychlejší. I když teď jsem to měřil Firebugem a frontend se natáhne za 515 ms admin sekce po přihlášení 3.01s. Je tam vypnutá ta Magento Cache. Jdu tam narvat nějaké testovací zboží.
A HW toho serveru ? chci to otestovat u sebe na lokalu což je celkem obstarožní HW a navíc mi to jede v linuxu na virtualnim serveru. Druhou moznost mam na produkčním serveru (DualCore2, tuším 2,18GHz) tak jsem zvědav co to řekne tam..
kdyby nekdo chtel, tak muzu taky poskytnout prostor (zadara jak na testy, tak i potom) .. php5/fastcgi, mysql5, eaccelerator ... a taaak doporucuju vlastni domenu nebo se muzem domluvit na nejaky subdomene III. radu
JJ, osobně mám pocit, že se tu řeší kraviny. Myslím, že sehnat hosting nemůže být zas takový problém, ale pravda, to se mi to kecá, když máme vlastní servery. Větší problém je sehnat kvalitní podporu. Mimochodem už máme opravenou chybu s češtinou. Tím teď nemyslím tu url path ale tu s tím RON zobrazuje se ještě někomu? No měla by
nn, tahle je v ZendFrameworku. Ale to je jedno. Máš pravdu reload to vzdycky zpravil, akorat to pro zakaznika nevypadalo moc dobře, když mu nejprve vyběhne nějaká šílená chyba na 20 řádek.