Magento Forum

after upgrading magento 1.4.1 to 1.6 my custom module is not showing up in mmagento admin side
 
sanjupatodia
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-26
 

hello all
after upgrading my magento site from 1.4.1 to version 1.6 my all custom module is not showing up in admin side
all are enabled and when i click on any module link is showing up but module is not displayed the page is blank

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

There are many theme changes from 1.4->1.6. Did you upgrade you layout.xml files?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sanjupatodia
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-26
 

no i am not upgrading my layout.xml file.
and can you plz tell me what are the changes in layout.xml file?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

You will have to give me some more information.

What module isn’t showing up? Is it 1.6 compatible?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Minlare
Jr. Member
 
Total Posts:  9
Joined:  2009-07-23
Brighton
 

In 1.5 the basic step to get a module to show up in the Disable Modules Output is to create the file:

/app/etc/modules/Module_All.xml

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<config>
    <
modules>
        <
Module_Name>
            <
active>true</active>
            <
codePool>local</codePool>
        </
Module_Name>
    </
modules>
</
config>

In 1.6 this does not show the module.
Is there a new method of creating a module in 1.6?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
branditbandits
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2011-06-13
 

I can’t see my sizes in Custom Options. It allows me to enter a new option, but when I choose “Drop Down”, it doesn’t give me the fields I need to see.  They have disappeared in the admin control panel for all products, however, for previously entered products, it is ok.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
sanjupatodia
Jr. Member
 
Total Posts:  3
Joined:  2011-07-26
 

i have created my custom module using module creator in magento version 1.4.2
hen i upgrade magento to 1.4.2 to 1.5.1 my module is showing up in admin side,but when i upgrade 1.5.1 to 1.6 my custom module shows up in admin but none of them showing up anything in admin side

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Brent W Peterson
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  3217
Joined:  2009-02-26
Minneapolis MN
 

If you module is showing up in admin then it is working. It sounds like the problem is due to some XML layout issues on your front end. If you have a custom controller created you can always test the output on the front end that way.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top