Posting in the Magento forums has been disabled pending the implementation of a new and improved forum solution which should better serve the community.

For new questions please post at magento.stackexchange.com, the community-run support site for the Magento community. We will be providing updates on the new forum solution soon. For questions or concerns please email community@magento.com.

Magento Forum

Nastavení designu
 
MaximCZ
Jr. Member
 
Total Posts:  1
Joined:  2008-11-26
 

Dobrý den, chci se zeptat jak nastavit aby se kategorie zobrazovali v levlém bloku.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

To se řešilo už několikrát na anglickym fóru. Na nejnovějším projektu www.glass4u.cz.php5.yz.tojeono.cz mám takové menu. Pokud bys potřeboval něco takového. Tak to sem popíšu.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

Moje vertikalni menu vypada takhle:

<div class="vertical-nav-container box base-mini">
    <
div id="vertical-nav">
        <
div class="head">
            <
h4 class="no-display"><?php echo $this->__('Categories'?></h4>
            <
h4><?php echo $this->__('Offered'?></h4>
        </
div>
        <
ul id="nav_vert">
            
<?php foreach ($this->getStoreCategories() as $_category): ?>

            <?php 
if ($_category->getIsActive()) { ?> 

            <?php $open 
$this->isCategoryActive($_category); ?>
            <?php $potential 
$_category->hasChildren(); ?>
            
<li><a href="<?php echo $this->getCategoryUrl($_category); ?>"<?php if($openecho ' id="open"'} ?><?php if($potentialecho ' class="potential"'} ?> ><?php if($potential&&$open/*echo 'v ';*/ elseif($potential/*echo '> ';*/ }else{ echo '  '}?><?php echo $_category->getName();?></a>
                
<?php if ($open && $potential): ?>
                
<ul>
                    
<?php foreach ($_category->getChildren() as $subcategory): ?>
                    <?php $subCat 
Mage::getModel('catalog/category')->load($subcategory); ?>
                    <?php $open 
$this->isCategoryActive($subCat); ?>
                    <?php $potential 
$subCat->hasChildren(); ?>
                    
<li><a href="<?php echo $this->getCategoryUrl($subcategory); ?>"<?php if($openecho ' id="subopen"'} ?><?php if($potentialecho ' class="potential"'} ?><?php if(!$potential&&$openecho ' class="final"'} ?> ><?php if($potential&&$open/*echo 'v ';*/ elseif($potential/*echo '> ';*/ }?><?php echo $subcategory->getName(); ?></a>
                        
<?php if ($open && $potential): ?>
                        
<ul>
                            
<?php foreach ($subcategory->getChildren() as $subsubcategory): ?>
                            <?php $subsubCat 
Mage::getModel('catalog/category')->load($subsubcategory); ?>
                            <?php $open 
$this->isCategoryActive($subsubCat?>
                            
<li><a href="<?php echo $this->getCategoryUrl($subsubcategory); ?>" <?php if($openecho ' class="final"'} ?>><?php echo $subsubcategory->getName(); ?></a></li>
                            
<?php endforeach; ?>
                        
</ul>
                        
<?php endif; ?>
                    
</li>
                    
<?php endforeach; ?>
                
</ul>
                
<?php endif; ?>
            
</li>
            
<?php } ?>
            <?php 
endforeach ?>
        
</ul>
    </
div>
</
div>
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

Omlouvam se. Hazelo mi to stale nejakou chybu a moje odpoved se vlozila nekolikrat.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

fakt sorry

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

uz je mi to fakt trapny

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

sorry

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

tak jeste jak vypada moje CSS:

#nav_vert li                           { padding: 5px 0 0 10px; }
#nav_vert li ul li                    { padding: 3px 0 0 10px; }
#nav_vert li a                        { color: #183f72; padding-left: 10px; background: url(../images/odrazka.gif) no-repeat left center; }
#nav_vert li a#open, #nav_vert li a#subopen, #nav_vert li a.final     { color: #eb4f2a; background: url(../images/odrazka-open.gif) no-repeat left center; }
 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

opet chyba. Nevim jestli je to zpusobeno mym prohlizecem.

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

Moje vertikalni menu vypada takhle:

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
Jenda
Jr. Member
 
Total Posts:  28
Joined:  2008-06-26
 

Jde to nekde smazat?

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
 
iguru
Moderator
 
Avatar
Total Posts:  331
Joined:  2007-11-01
Děčín, Czech Republic
 

jde, clovek to ma vpravo dole u kazde zpravy, ktera mu patri…
Aha, tak uz nejde hmmm

 
Magento Community Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Magento Community
Back to top